Klimaworkshop om “Åbn Åen” og “Den grønne boulevard”

Kære lokale bydelsmedlemmer og andre medlemmer af Hovedstadens Radikale Venstre!

Radikale Venstres Bydelsforening Nørrebro-Bispebjerg inviterer alle medlemmer til en politisk workshop inkl. frokost om “Åbn Åen” og “Den grønne boulevard” søndag, d. 30. april 2023. Klokken 10.00 – 14.30 i Nørrebro Miljøpunkts lokaler (Korsgade 16, 2200 København N).

Centerleder for Nørrebro Miljøpunkt Anders Jørn Jensen vil udfolde miljøpunktets vision og tanker omkring åbningen af Åen under asfalten.

Vores egne radikale folkevalgte fra Frederiksberg og Københavns Kommuner, Ruben Kidde og Christopher Røhl, vil bidrage med den politiske status omkring deres arbejde fra projektets begyndelsen til nu – også med de benspænd, der desværre har været og er! De vil desuden også diskuterer deres politiske ambitioner og visioner omkring åbningen af åen og om “Den grønne boulevard” indtil nu og fremadrettet.

Emnet er særligt aktuelt for især beboere og lokale på Nørrebro og på Frederiksberg; men er jo et emne, der optager langt flere i hele hovedstaden.
Hvorfor vi efter frokosten og orientering giver deltagerne mulighed for at komme med deres bidrag, inspiration, tanker og idéer til det videre forløb.

Da vi selvfølgelig byder på frokost, er tilmelding nødvendig.
Tilmelding sker senest søndag, d. 16. april 2023. Tilmeld dig her

Vi håber at se mange af jer til en interessant og oplysende søndag i april ‘23.

Mvh.
RV Nørrebro-Bispebjerg Bydelsforening