Iværksætteri, Freelancere og Selvstændige i Hovedstaden – Hvordan gør vi det bedre?

D. 6. oktober er der møde i Storkredsforsamlingen. Storkredsforsamlingen er et valgt organ i Hovedstadens Radikale Venstre, men mødet er åbent for alle medlemmer. 
 
I 1983 udgjorde andelen af selvstændige 12,9% af samfundet, i dag er de kun 6,6% tilbage – lige knap 200.000. Det er lavt, når man sammenligner med, at der er 2.750.000 lønmodtagere i Danmark. Samtidig får København dumpekarakter i ny måling, hvor Hovedstaden rammer den nationale bund i ny undersøgelse af kommunernes vilkår for at drive virksomhed. 
 
Hvorfor er vi så dårlige til at nære iværksætteri, freelancere og selvstændige i en tid, hvor andre lande oplever vækst og fremgang? Det vil arrangementet handle om, hvor fem seje entreprenører og selvstændige sætter fokus på deres egen rejse og hvad der skal til for at booste København som en inspirerende ramme for startups, selvstændige og freelancere.
 
Panelet består af:
 
Julie Kronstrøm Carton: Founder af Mate.Bike med internationale investeringer, global salg og nogle af de største crowdfunding kampagner på verdensplan.
 
Astrid Haug: Selvstændig i Astrid Haug bureau, forfatter, bestyrelsesmedlem og ekspert indenfor digital og SoMe strategier.
 
Haniel Helena Khamseh Møller: Founder af Haniel Jewelry med egen smykkeproduktion, EMS træner.
 
Zenia W. Francker: Entreprenør, bestyrelsesmedlem Matrikel1, investeringschef i Digital HUB, 10+ år med at bygge forretninger der kobler startups, investorer og corporate.
 
Aviaja Riemann-Andersen: Founder af Circular Food Technology og Agrain, klima og miljøvenlige produktionsvirksomhed hvor de genintroducerer mask fra øl- og whisky-produktion som mel, morgenmadsprodukter, osv. 
 
Praktisk: Arrangementet afholdes af Radikale Venstre Hovedstaden med Sally Khallash som moderator på paneldiskussionen. Arrangementet er gratis, men pga. begrænset plads er det med tilmelding og først-til-mølle.