Ruben Kidde

Gruppeformand for Radikale Venstre på Frederiksberg Rådhus

Mærkesager

Sats på børn og unge

Frederiksberg er generelt et godt sted at vokse op, men der er en gruppe af børn og unge, der har det svært.

Jeg vil arbejde for, at Frederiksberg indgår flere praktikaftaler med erhvervslivet, så der bliver skabt nye muligheder for de unge.

De mindste skal også løftes, bl.a. ved at vi sikrer, at samarbejdet mellem daginstitutioner, skoler og fritidsklubber har et stærkere socialt fokus.

Skab vækst i hovedstaden

Frederiksberg er fuld af ambitiøse studerende, dygtige erhvervsdrivende og kreative sjæle. Det talent skal bruges til at skabe fremgang for hele hovedstaden.

Jeg vil styrke rammevilkårene for iværksættere og det øvrige lokale erhvervsliv. For virksomhedernes vilkår i dag sikrer vores velfærd i morgen.

Jeg vil styrke samarbejdet mellem erhvervslivet, kommunen og uddannelsesinstitutionerne. Det skaber innovation, vækst og nye arbejdspladser.

Åbn Åen

Hovedstaden skal have Ladegårdsåen tilbage. Det er godt for miljøet og vil skabe et levende byliv med nye caféer og flotte grønne omgivelser.

Jeg vil arbejde for en åbning af Ladegårdsåen i åens historiske leje fra Bispeengbuen på Frederiksberg ad Åboulevard til Søerne i København.

Grønne områder og åbne vandløb nedkøler byen, når der er hedebølge, og afleder skybrudsvand til gavn for kasserne i vores kældre.

    Tagget som: Frederiksberg Kommunalbestyrelse

Seneste indlæg på radikalekbh.dk

Seneste billeder fra vores arkiv

Billederne kan frit anvendes til redaktionelt brug. Klik for at åbne/downloade dem i fuld størrelse.

  • Ruben Kidde
  • Frederiksberg, Morten Jung, Louise Packert Andersen, Mohammad Mahbubul Haq, Ruben Kidde
  • Ruben Kidde