Anette Thaulow

Igennem hele min ungdomstid og mit voksenliv har jeg været engageret i politik, både hvad angår social-, miljø-, arbejdsmarkeds- og finanspolitik.

I gymnasietiden på Birkerød Gymnasium var jeg ansvarlig for Blå Bog og deltog aktivt i studentermiljøet. Dernæst var jeg en passioneret sportsudøver og var Moderne Femkamp-udøver i hele min gymnasietid, da jeg boede i Blovstrød. Dernæst spillede jeg elitehåndbold i Birkerød.

Igennem de seneste 10 år har jeg været beskæftiget med arbejdsmarkedet som personalekonsulent, afdelingsleder og HR Manager i rekrutteringsbranchen, hvor jeg har bidraget igennem årene med at skabe behov for nye arbejdspladser i det private erhvervsliv. I min tid som HR/salgschef var jeg medlem af LBR, det lokale beskæftigelsesråd i Rudersdal, samt medlem af Dansk Erhvervs HR netværk.

Jeg deltager aktivt i debatter på Facebook, og det gælder både når det handler om at skabe et bedre miljø samt bedre betingelser for hjemløse unge, integration og arbejdsmarked og vækst i København. Vi mangler stadig at fokusere på børn og unges trivsel i kommunen og skabe flere ungdomsklubber samt væresteder for unge hjemløse, så vi kan forhindre at de havner i misbrug og kriminalitet. Vi skal have bedre betingelser og lettere adgang til sport og fritid for at skabe sundhed og forbygge livsstilsygdomme.

Sunde rammer, mere offentlig trafik, omkørsel af trafikken fra Frederikssundsvej til motortrafikvejen, der løber fra krydset mellem Husum og Brønshøj Torv og udenom knudepunktet mellem Husum og Nørrebro.

Bedre ældreboliger og mange flere ungdomsboliger vil gøre København mere attraktiv som bydel, men sidst og ikke mindst trænger byen til ansigtsløftning, hvad angår butikslivet, der nærmest er ved at uddø i store dele af byen. Jeg foreslår en handlingsplan, der skal føres ud i livet inden 2018, hvor Cityringen skal stå færdig. Kulturlivet kan blomstre i København - der er flere steder, hvor man med fordel kan benytte det offentlige rum, biblioteker, sportshaller til aktiviteter, aftener og weekender med fokus på musik, dans, foredrag, debat og udstillinger.

I min fritid er jeg engageret medlem af Lokaludvalget Brønshøj-Husum for Radikale Venstre og er bestyrelsesmedlem i Radikale Venstres bydelsforening Brønshøj-Husum-Vanløse. Jeg er aktiv i Venligboerne og arbejder for bedre integration ved at skabe sociale aktiviteter og engagere indvandrere og flygtninge i kultur, sprog og musik. Dernæst har jeg i samarbejde med Signe Wenneberg og Sheikh Mohammed fra Lokaludvalget Brønshøj-Husum skabt fokus på hjemløseproblematikken i København med projektet Tag over Hovedet.
Jeg engagerer mig for mennesker, fordi vi sammen er stærkere!

Om mig selv

Jeg er født 1965 i Virum, og er opvokset i Sønderborg, Hellerup, Allerød og Birkerød. Jeg har haft bopæl i Brønshøj siden 2008, hvor jeg bor sammen med mine to sønner David på 22, Alexander på 23 samt min svigerdatter. Siden 1989 har jeg været bosat i Københavns kommune, dels på Nørrebro fra 1988-1997, Hellerup (Ydre Østerbro fra 1997-2008) og nu i Brønshøj.

Anette Thaulow
Mobil: 30480940
E-mail: Anette_thaulow@hotmail.com

    Tagget som: BR-kandidater

Seneste billeder fra vores arkiv

Billederne kan frit anvendes til redaktionelt brug. Klik for at åbne/downloade dem i fuld størrelse.