Kasper Lisdorf

  • Folketingskandidat i Valbykredsen

Om Kasper Lisdorf

Jeg er 35 år, uddannet i miljø- og naturresourceøkonomi samt erhvervsøkonomi og matematik. De sidste 8 år har jeg arbejdet som gymnasielærer, hvor jeg underviser i matematik og erhvervsøkonomi.

Jeg bor på Vesterbro med min kæreste og mine to børn på 0 og 2 år. Jeg elsker at spille brætspil, læse bøger og bade i København om sommeren. Om vinteren rejser jeg gerne rundt til nye steder i verden.

 

Mærkesager

Børn
I Danmark er vi et af de lande i Europa, hvor børnefamilier arbejder allermest og samtidigt med det lever 47.000 børn i dag i relativ fattigdom i Danmark. En forhøjelse af børnechecken kan hjælpe med ovenstående udfordringer, uden at det vil føre til øget bureaukrati. Børn skal hjælpes så tidligt som muligt. Flere studier viser, at forebyggelse er den mest effektive løsning mod mistrivsel og andre udfordringer senere i livet. En måde at forebygge på vil være at lade børnene føle sig mere sete, hvilket vil indebære mere voksen kontakt. Færre børn/elever per voksen i vores daginstitutioner, folkeskolen og ungdomsuddannelserne.

Uddannelse
Større sammenhæng mellem vores uddannelsesniveauer. I samarbejde med underviserne i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og på de videregående uddannelser, skal der laves færre, men mere præcise faglige mål, da der mangler forventningsafstemning mellem uddannelsesniveauerne. Samtidig vil det kunne give plads til mere almen dannelse, eller hvad lærerne mener, der kunne være behov for i de enkelte klasser.

Klima
Klimapolitik kræver langsigtede og omfattende løsninger, med så mange samarbejdspartnere som muligt. CO2 er en eksternalitet og bør derfor reguleres ved at indføre en høj og ensartet CO2-afgift, som afspejler den belastning, der bliver påført verden ved udledning.

Klaus Bondam

Kontakt Kasper Lisdorf

3 + 9 =

Hovedstadens Radikale Venstre

Kompagnistræde 22, 1208 København K.

MobilePay: 20650

CVR: 13946442

Sekretariatets åbningstider

Onsdag 15:30 – 17:30
Torsdag 10:30 – 12:30

TLF: 5056 1848
E-mail: sekretariat@radikalehovedstaden.dk

© 2024 Hovedstadens Radikale Venstre