Dan Kreutzfeldt

  • Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

 

Om Dan Kreutzfeldt

Dan bor på Stærevej i 2400 Nordvest. Han er en ildsjæl, som bruger mange frivillige timer for civilsamfund.

Igennem tiden har han frivilligt brugt tid på: opstart byhave, vejistandsættelser, borgermøder, folkekøkkener, Nordvest Festival. Senest en Klassisk Musikalsk Julekalender med 24 koncerter igennem december.

Du finder ofte Dan når han bruger tid og kræfter hos Bispebjerg Lokaludvalg som næstformand og vores repræsentant.

Mærkesager

ET STÆRKERE NORDVEST

For jer som ikke kender Nordvest, så er det rart at vide at bydelen er en bundskraber på næsten alle parameter i København: laveste indkomst, mindste lejligheder, laveste valgdeltagelse, mest usunde livsstil, laveste levetid, mest utrygge bydel og dårligst uddannet. Alt imens 2/3 dele af bydelen er udsat boligområde.

Det kræver handling. Det kræver radikal handling. Vi bør have mindst en 10-årig plan for at løfte området. Forvaltninger skal spille sammen og investere i mennesker i Nordvest.

FRIERE DEMOKRATI

Vi lever i en tid, hvor mulighederne for at deltage i demokratiet på flere metoder ligger frit for. I en levende by som København skal vi give vores lokaludvalg nye kompetencer og tillid til at sikre dialog og indflydelse. Forestil jer at hver lokaludvalg tog en snak med de lokale 4 gange om året. Jeg tror på at vi skal give lokaludvalgene mulighed for at lave borgerbudgetter og generelt tilbyde større deltagelse digitalt end i dag. I snakken om demokratiet er det vigtigt vi ikke glemmer hvor vigtigt den er. Vi skal træne demokrati sammen. Ikke kun i stemmeboksen. Hele året!

GRØN LÆRING

Jeg tror på, vi skal lære hinanden at tilpasse os den grønne omstilling. Vi skal ned i øjenhøjde og fortælle hvordan vi hver især kan gøre en væsentlig forskel hos os selv. Det kunne fx være at vise hvordan vi nemt kan lave grønne måltider til hele familien. Til en fornuftig pris.

Jeg ønsker vi skaber et større kendskab til Københavns Skolehaver, som lærer de små københavner hvordan de gror deres egne grønsager. Med stor succes. Vi skal sikre gode rammer fremfor de nuværende vi ser!

Kontakt Dan Kreutzfeldt

1 + 7 =