Hvordan kan du bidrage til Europaparlementsvalget?

 

Du er altid velkommen til at skrive til sekretariat@radikalehovedstaden.dk eller katinkalangdahl@outlook.dk hvis du er i tvivl om, hvordan du kan bidrage.

Vil du hjælpe vores kandidater med kampagneaktiviteter? Så se overblikket her (opdateres løbende):

Obs. nogle af begivenhederne er oprettet som gruppebegivenheder, der kræver medlemskab af Sigrids valgkampsgruppe på facebook for at kunne ses. Bliv medlem her.

Mangler din uddeling i oversigten? Så skriv til kristian@radikalehovedstaden.dk 

Meld dig ind i Sigrids københavnske valgkampsgruppe her. Meld dig ind i Sigrids nationale valgkampsgruppe her.

Via facebookgruppen for København kan du finde et overblik over alle Sigrids kampagneaktiviteter. Du kan også se hvem, der er ansvarlig for de enkelte aktiviteter, og som du kan kontakte, hvis du vil hjælpe til.

Vil du være ansvarlig for en allerede planlagt uddeling? Eller vil du stå for at arrangere en uddeling, som ikke er planlagt endnu? Så skriv det på i det store overbliksark her.

Vil du med til EP-valgfesten? Skriv til sekretariat@radikalehovedstaden.dk for at få et link til billetportalen.

Vil du med til fællesspisning? Fra d. 18/5 til d. 9/6 er der hver tirsdag og torsdag aftensmad samt brunch hver lørdag i partilokalerne i K22. Det er en stor hjælp, hvis du vil stå for madlavningen én eller flere dage. Det kræver ikke tilmelding at spise med, men du kan tilmelde dig som tovholder for en fællesspisning her.

Har du lyst til at uddele Sigrid-flyers i dit lokalområde? Så skriv til katinka.langdahl@ft.dk, så sender hun flyers til dig kvit og frit. Du kan også hente flyers i K22. Kontakt sekretariatet for at arrangere, at du kan hente flyers.

Vil du hjælpe på SoMe? Så like, del og kommentér, når vores kandidater lægger opslag op.

Du kan følge Sigrid Friis på facebook her, på Instagram her, X her og LinkedIn her.

Du kan følge Lars Fogh Mortensen på facebook her, på Instagram her, X her og Linkedin her.