Er du vores nye rengøringsassistent i Hovedstadens Radikale Venstre?

Er du god til at svinge en støvsuger, og vil du gerne have et studiejob med fleksibilitet beliggende midt i København? Så skal du søge stillingen som Hovedstadens Radikale Venstres nye rengøringsassistent!

Arbejdsopgaver 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte rengøring af vores partilokaler i indre København på Kompagnistræde 22. Jobbet indbefatter to timers rengøring to gange om ugen i hverdagen der bl.a. inkluderer støvsugning og gulvvask, rengøring af toiletter og køkken samt anden rengøring. Du vil derfor have 4 timers arbejde i ugen.

Vi tilbyder 

Vi er en arbejdsplads med stor fleksibilitet ift. arbejdsdage og tidspunkter på dagen, så jobbet kan tilpasses dit studie/skole. Der vil kunne forekomme arbejde i weekenden, men kun efter aftale med den sekretariatsansvarlige. Din timeløn vil være 140 kr. i timen, hvor der ydes et tillæg ved weekendarbejde.  


Ligesom vi udviser fleksibilitet, ser vi også gerne at vores medarbejder er fleksibel. Dette gør sig især gældende under valgkamp og andre spidsbelastningsperioder, hvor der forventes rengøring mere end 2 gange om ugen. 

Du vil få en gennemgang af arbejdsrutinerne af den nuværende rengøringsassistent, så du får en tryg og ordentlig introduktion til jobbet. 

Der vil være tiltrædelse snarest muligt. Send din ansøgning samt andre relevante dokumenter til sekretariat@radikalehovedstaden.dk. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til Sekretariatet på sekretariat@radikalehovedstaden.dk.