Christian Scharling folketingskandidat i Tårnby/Dragør

Christian Scharling blev torsdag valgt som folketingskandidat i Tårnbykredsen for Hovedstadens Radikale Venstre. Storkredsbestyrelsen fulgte indstillingerne af Christian Scharling fra både lokalforeningen og kandidatudvalget.

”Jeg glæder mig til at føre valgkamp med de lokale og med medlemmerne i hovedstaden. Og folk, som har lyst til at føre kampagne med mig, må endelig tage kontakt til mig,” sagde den nykårede folketingskandidat.

Scharlings mærkesager er De Unge, Det Internationale og LGBT-området, og han lagde samtidig vægt på, at han også gerne ville tage nogle sager ind, som lokalforeningen brænder for. Han har allerede i forbindelse med sin indstilling fra Tårnby/Dragør talt med lokalformand Else Lykke Madsen, som fortalte, at de lokalt blandt andet gik meget op uddannelsespolitik, både i forbindelse med Tårnby Gymnasium, men også i et større perspektiv.

Derudover bliver transportområdet, især det offentlige af slagsen, også vægtet højt af de lokale radikale, blandt andet at undersøge muligheden for en letbane ud på Amager:

”Det er nok utopi at tro, at den ville kunne nå helt til Dragør, men det er faktisk den eneste kommune i hovedstadsområdet, der ikke har skinneforbindelse. Der er mange, der kører i bil ind til København fra Dragør hver dag, så det kunne måske have en god effekt. Samtidig kunne Tårnby Kommune også godt bruge bedre offentlig transport på tværs”, sagde Else Lykke Madsen efter mødet.

Du kan følge Christian på hans facebookside www.facebook.com/followscharling. Hvis du har lyst til at være med i hans kampagne, kan Christian kontaktes på 22 25 50 07 eller på christian.scharling@live.dk