Socialt Praktisk Organisatorisk Politik Kampagneaktiviter Bydele

september

16 sep

16. sep 2020 (onsdag) 19:00   Kompagnistræde 22  

Der indkaldes hermed til åbent storkredsforsamlingsmøde i Hovedstadens Radikale Venstre onsdag den 16. september kl. 19.00 – 21.30 i partilokalerne i Kompagnistræde 22, 1208 København K.

Dagsorden:

  1. Velkomst og godkendelse af dagsorden.
  2. Valg af dirigent og referent.
  3. Præsentation af kandidatur som RV landsnæstformand af Sanne Klietsch

PAUSE

4.  Oplæg til diskussion om forurening på Harboøre Tange af Stefan Dybdal Emkjær

5.  Eventuelt.

Det praktiske:

Grundet Covid-19 vil det være nødvendigt med tilmelding til mødet, så vi ikke overstiger K22’s maksimum kapacitet under sundhedsstyrelsens restriktioner. Tilmelding vil foregå efter først til mølle princippet og vi arrangerer for livestreaming i tilfælde af, at tilmelding overstiger kapaciteten. Tilmelding foregår via dette linK: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8tebbo83r3

direkte link
23 sep

23. sep 2020 (onsdag) 18:00   Kompagnistræde 22  

Hvordan gør dansk udenrigspolitik en reel forskel i Kina?

Debatmøde med Kina-ekspert Mette Holm

Danmarks forhold til Kina er for tiden godt – og på samme tid er Kinas forhold til frihed, demokrati og menneskerettigheder alt andet end godt. Og hvor godt Kinas forhold er til den frie verden som sådan, er meget svært at sige. Mindst lige så svært kan det være at afgøre hvordan Danmark bør og kan agere i forhold til Kina.

I radikal sammenhæng har en skrivegruppe siden starten af året arbejdet på et udkast til et udenrigspolitisk program som lige nu er i høring blandt medlemmerne. Til dette debatmøde tager vi et af de både vanskelige og aktuelle spørgsmål op: Hvordan håndterer vi bedst som småstat en autoritær stormagt som Kina?

Læs selv udkastet til udenrigspolitisk program når det om få dage publiceres på medlemsnetværket.

Tid & sted: Onsdag d. 23. september kl 18:00-20:00, Radikale Venstre København, Kompagnistræde 22, København K. Det er også muligt at deltage via Skype, link oplyses til tilmeldte.

Tilmelding til Benedikte Alberg Kloth på benedikte.kloth@ft.dk. Venligst oplys om du deltager fysisk eller ønsker Skype-link.

direkte link
30 sep

30. sep 2020 (onsdag) 18:00   Kompagnistræde 22  

Hvor står Danmark i Grønland – og i Arktis?

Udenrigspolitisk debatmøde med Peter Viggo Jakobsen

Alle måbede da Donald Trump ville købe Grønland, men hvad lå der reelt bag den amerikanske interesse?

Danmark kaldes til tider en “arktisk stormagt”, men hvor kan vi reelt gøre en forskel når først stormagterne begynder at interessere sig for nye arktiske sejlruter, ny adgang til kostbare råstoffer – og ikke mindst nye militære muligheder?

I radikal sammenhæng har en skrivegruppe siden starten af året arbejdet på et udkast til et udenrigspolitisk program som lige nu er i høring blandt medlemmerne. Til dette debatmøde har vi inviteret lektor og professor Peter Viggo Jakobsen (Forsvarsakademiet/SDU) til at hjælpe os frem til et nøgternt radikalt bud på et nøglespørgsmål for dansk udenrigspolitik: hvad Danmark har at gøre i Nordatlanten.

Læs selv udkastet til udenrigspolitisk program når det om få dage publiceres på medlemsnetværket.

Tid & sted: Onsdag d. 30. september kl 18:00-20:00, Radikale Venstre København, Kompagnistræde 22, København K. Det er også muligt at deltage via Skype, link oplyses til tilmeldte.

Tilmelding til Benedikte Alberg Kloth på benedikte.kloth@ft.dk. Venligst oplys om du deltager fysisk eller ønsker Skype-link.

direkte link

oktober

21 okt

november

14 nov


  Book Kompagnistræde 22  Abonnér på kalenderen