Socialt Praktisk Organisatorisk Politik Kampagneaktiviter Bydele

november

23 nov
27 nov

27. nov 2018 (tirsdag) 18:00   Kompagnistræde 22  

KOM TIL STORKREDSBESTYRELSESMØDE OG OPLÆG OM DET AMERIKANSKE MIDTVEJSVALG

Tirsdag den 27. november, kl. 18-21, afholder vi SB-møde efterfulgt af oplæg om det amerikanske midtvejsvalg med USA-ekspert og ekstern lektor i statskundskab Mette Nøhr Claushøj. Alle – også ikke-radikale medlemmer – er velkomne til USA-oplægget med Mette Nøhr Claushøj. Man skal dog være radikalt medlem for at deltage i SB-mødet.

Aftenens program ser således ud:

Kl. 18.00: Åbent storkredsbestyrelsesmøde. Dagsorden er som følger:
1: Valg af dirigent og referent.
2: Information om valgtilforordnede og valgstyrere til folketingsvalget.
3: Præsentation af beredskabsplanen til folketingsvalget.
4. Eventuelt.

Kl. 19.00-19.30: Pause med mulighed for en lille pizzasnack.

Kl. 19.30-21.00: Oplæg om det amerikanske midtvejsvalg med USA-ekspert og ekstern lektor i statskundskab Mette Nøhr Claushøj. Mette vil indlede med et oplæg om, hvad midtvejs-resultatet betyder for USA og for verden og herefter vil der være mulighed for spørgsmål og debat med Mette. Alle – også ikke-radikale medlemmer – er velkomne til denne del.

Arrangementet finder sted i Radikale Venstres lokaler i Kompagnistræde 22.

Ved spørgsmål til arrangementet kontakt da Kristian Brandrup (kdbrandrup@gmail.com, 23675023).

Facebook EventDel på Facebook direkte link

december

02 dec

02. dec 2018 (søndag) 10:30   Kompagnistræde 22  

Polariseringen i samfundet er større end nogensinde før og yderliggående retorik fra især højrefløjen, har forandret Danmark i de senere år. Men hvad er deres kneb? Hvorfor får de vælgerne med sig og hvordan kan vi imødegå dette og selv komme igennem med vores pointer?

Bliv klogere på de grundlæggende begreber indenfor retorik og lær hvordan du fremstår bedst personligt, på vores workshop søndag, den 2. december (10.30-16.00).

Vi har inviteret skuespiller, forfatter og filosof Jacob Jarlskov som oplægsholder. I et miks af teori, øvelser og kreative oplæg, vil vi sammen arbejde os frem til ny viden; et nyt perspektiv på, hvordan vi kan tage os godt ud, samtidig med, at vi kommer igennem med vores budskab.

Vi kommer bl.a. til at arbejde med den retoriske situation og målsætning, målgruppen/publikum, budskab, kontekst og disposition samt sprog, stemme, krop og præsentation.

Workshoppen har en særlig relevans netop nu, hvor en valgkamp er i sigte, men henvender sig til alle, der gerne vil tage ordet i en forsamling, internt eller i offentlige sammenhænge.

Tilmelding til arrangementet her.

Facebook EventDel på Facebook direkte link
06 dec

06. dec 2018 (torsdag) 19:00   Langhøigaard, Møllegade 8, 2791 Dragør  

RV Tårnby-Dragørs jule-medlemsmøde. Jens Rohde lægger vejen forbi. Også radikale uden for Sydamager er velkomne, men bedes forinden varsle deltagelse ved at sende en mail til troels@arvin.dk

direkte link
06 dec

06. dec 2018 (torsdag) 17:00   Københavns Rådhus  

Så er det næsten jul, men inden vi lukker ned for politikbutikken på Rådhuset, vil BR gruppen gerne invitere til møde om den kommende kommuneplan. Vi lægger ud med et oplæg fra Økonomiforvaltningen og derefter tager vi en debat om hvilken by vi vil have. Derefter er der gløgg og juleknas i snapsetinget på Københavns Rådhus. Håber vi ses.

Tilmelding til Mette Annelie på Mette_annelie_rasmussen@kk.dk senest 5. dec. kl. 10.

Facebook EventDel på Facebook direkte link
08 dec

08. dec 2018 (lørdag) 18:00   Kompagnistræde 22  

Efter længere tids hemmelighedskræmmeri, tvivlsomme forhandlingsmetoder og rumsteren på vandrørene, er den nu god nok. Spændingen kan forløses:
Hovedstadens Radikale Vælgerforening indbyder til julefrokost, lørdag den 8. december, klokken 18.00 i Kompagnistræde 22.

I løbet af aftenen vil vi blive taget igennem en kavalkade af festlige indslag, som for eksempel ”Quiz’e-vitten” og afslørende lyrik. Vil man byde ind med et indslag, skal man være hjertens velkommen. Så kontakt gerne arrangørerne på forhånd.

Konceptet er således, at man køber en madbillet til buffeten (alm. eller vegetarisk) for 150 kroner og så medbringer man enten sin egne drikkevarer eller køber dem i K22s bar. Billetter til buffeten kan findes her.

Alle radikale medlemmer i det ganske land + vedhæng er velkomne til arrangementet.

Af hensyn til mad er deadline for tilmelding: 1. december.

For nærmere info om arrangementet, skriv til: kdbrandrup@gmail.com eller tlf: 2367 5023

Vi glæder os til at se jer – og mærke julens glæder i fællesskab!

Mange hilsner,
Julefrokostplanlægnings- og afholdelsesudvalget
Anders, Freja og Kristian

Facebook EventDel på Facebook direkte link
20 dec

20. dec 2018 (torsdag) 17:00   Kompagnistræde 22  

Inden jul tager Morten og Sofie ud til alle storkredse, for at tale om og inddrage alle medlemmer i vores visioner op til og under valget.

Denne gang er det Københavns Storkreds, som de ligger vejen forbi. Hvis du har lyst til at høre mere om det radikale valgprogram Fremad og hvad vi går til valg på, så kom forbi K22 (Kompagnistræde 22). Det er fra 17:00-19:30.

Facebook EventDel på Facebook direkte link

januar

17 jan

17. jan 2019 (torsdag) 18:00   Kompagnistræde 22  

Kære nye medlemmer,

Så er vi klar til at byde dig velkommen til intromøde.

Du vil møde andre nye medlemmer, få en introduktion til Radikale Venstres organisation, hvordan du kan blive frivillig og møde folkevalgte/kandidater.

Der vil selvfølgelig være frirum til at stille alle de spørgsmål, som du måtte have på hjertet.

Vi byder naturligvis også på en bid mad 🙂

Tilmelding til arrangementet sker her.

De bedste hilsner
Forretningsudvalget

Facebook EventDel på Facebook direkte link


  Book Kompagnistræde 22  Abonnér på kalenderen