Mia Nyegaard

Socialborgmester i Københavns Kommune
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation

Jeg har været medlem af Det Radikale Venstre siden 2000. Næsten lige så længe har jeg været aktiv i partiets forskellige bestyrelser og udvalg, fx. lokalbestyrelsen på Frederiksberg og indre by, Hovedbestyrelsen, kandidatnetværksbestyrelsen mm.

Vores By. Vores Fremtid. Vores Ansvar.

Sæt borgerne fri

Mit København hylder forskellighed og er sit sociale ansvar bevidst. Som politiker i København er det mit ansvar at søge dialog og sætte de overordnede rammer for vores fælles by. Her skal være rum til alle.

Vi skal gøre op med det kommunale bureaukrati og sætte københavnerne fri til at skabe det liv, de selv ønsker. Jeg har tillid til, at alle københavnere har gode ting at bidrage med. De skal i spil. Samtidig skal vi tage ordentlig hånd om dem, der virkelig har brug for hjælp.

Visionær byudvikling til gavn for alle

Mit København er en innovativ storby, der rummer masser af oplevelser og har vækst som dagsorden. Vi bliver flere og flere københavnere. Derfor skal København tænke visionær byudvikling, bæredygtig velfærd og innovative grønne løsninger i alt fra byliv til bygninger, byrum og trafik.

København skal have en sammenhængende infrastruktur, dvs. mere metro, nye pendlercykler, gode forhold for cyklister og plads til den trafik, der skal til for at holde byen kørende.

Og så skal skolerne understøttes bedst muligt, så fremtidens københavnere får de optimale grundvilkår.

Fleksibilitet skaber grobund for vækst

Erhvervslivet kan godt selv. Kommunen skal sikre gode fysiske rammer for virksomhederne, god service og et godt udviklingsmiljø. F.eks. kan fjernelse af restriktioner imellem bolig og erhverv give rum til flere små selvstændige.

I det hele taget skal der være plads til, at byen blomstrer. Og så er det ikke vigtigt, om københavnerne er født her eller flyttet hertil fra Jylland eller andre lande. Det vigtige er, at vi sammen skaber en god by for alle.

Mit og Dit København er Vores København

Personen bag
Jeg er uddannet cand.scient.pol og MA i Afrikastudier (Københavns Universitet).
Udover at være socialordfører arbejder jeg som forretningsudvikler.

Min fritid bruger jeg bl.a. på politik og frivilligt bestyrelsesarbejde. Jeg sidder bl.a. i Hellebros bestyrelse. Og så er jeg også bestyrelsesmedlem i GAM3, der arbejder med integration via streetbasket.

Ellers bruger jeg tid sammen med min kæreste og mine venner. Jeg tager gerne til alle mulige og umulige kulturelle arrangementer.

Jeg bor i København på Gammelholm

    Tagget som: Københavns Borgerrepræsentation

Seneste indlæg på radikalekbh.dk

Seneste billeder fra vores arkiv

Billederne kan frit anvendes til redaktionelt brug. Klik for at åbne/downloade dem i fuld størrelse.

  • Tommy Petersen, Mette Annelie Rasmussen & Mia Nyegaard
  • Mia Nyegaard
  • Karen Melchior, Christopher Røhl Andersen, Tommy Petersen, Mette Annelie Rasmussen & Mia Nyegaard
  • Mia Nyegaard
  • Tale af formand Viktor Dylander og spidskandidat Mia Nyegaard
  • Mia Nyegaard
  • Mia Nyegaard
  • Mia Nyegaard