Jesper Abildgaard

”Der en vej ud af alting, men sjældent en tilbage” (C.V. Jørgensen)

Jeg vil hverken til højre, til venstre eller tilbage til de ”gode gamle dage” – jeg vil FREMAD og gerne i midten, hvor der er plads til forskellige meninger. For udvikling er den bedste måde at værne om vores samfund og værdier.

Selvom vi lever i et af verdens bedste samfund , er der stadig områder, hvor vi kan præstere meget bedre. Det, som betyder allermest for mig og for Danmark, er efter min mening:

  • Flere investeringer i energi- og klimaforskning. Jeg mener IKKE, at vi kan blive for ambitiøse i forhold til forskning i den grønne omstilling. Det gælder nye energiformer, lagring af energi, bedre distribution af energi, omstilling af landbruget og transport samt genbrug. Vi er kun lige gået i gang, og vi har en unik position til at lave fantastiske forskningsmiljøer med deraf følgende gevinster. Jeg mener, det er på tide, at vi får en mere ambitiøs klimaplan båret af et tæt samarbejde mellem forskning, uddannelse og erhvervsliv.
  • Bedre vilkår for børn og unge. Jeg ønsker et samfund, hvor alle har lige muligheder, så den enkelte i videst muligt omfang kan udleve sit fulde potentiale. Derfor tror jeg på investeringer i vores uddannelsessystem – med tidlig indsats i børnehave, indskoling og grundskole, hvor fundamentet for resten af livet dannes.
  • Et frit og fleksibelt pensionssystem. Vi skal skabe et pensionssystem, der i større grad passer til den enkelte. En system, hvor vi understøtter hinanden og samtidig har mulighed for at tilpasse vores pension til egne ønsker og behov. Så folk i større udstrækning selv råder over de penge, de i selv har sparet op.

 

Lidt om mig
Jeg er selvstændig og er opvokset i Brønshøj Når jeg ikke arbejder, er jeg sammen med min kæreste Marina, min dejlige familie og mine fantastiske venner. Og når ingen af dem kan lege, har jeg ofte selskab af en god bog eller en god film.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Tagget som: Folketingskandidater

Seneste indlæg på radikalekbh.dk

Seneste billeder fra vores arkiv

Billederne kan frit anvendes til redaktionelt brug. Klik for at åbne/downloade dem i fuld størrelse.

  • Jesper Abildgaard
  • Jesper Abildgaard