Sally Khallash 

  • Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation

 

Om Sally Khallash

Jeg er partner i konsulenthuset Behavioural Strategy og arbejder med strategiske beslutninger, adfærdsøkonomi og forretningsudvikling i privat og offentligt regi.

Jeg er Cand.scient.pol. fra Aarhus, MPA fra Harvard, forfatter og underviser på Harvard og CBS.

Privat er jeg gift med Ulrik, der er selvstændig, og mor til Adam på 6 og Amos på 3. Min passion for erhvervspolitik har drevet mig til at gå ind i politik, hvor jeg vil kæmpe for sammen at skabe et stærkere erhvervsliv i København.

Mærkesager

SAMMEN SKABER VI ET STÆRKT ERHVERVSLIV

Styrk selvstændige og freelancere
I dag er de selvstændige og freelanceres vilkår og sikkerhedsnet for ringe. Vi kan styrke dem ved at minimere bureaukrati og tid brugt på supportfunktioner, så de har mere tid til deres kerneforretning.

Skab en by med plads til alle
En by i balance skal have plads til mange forskellige borgere. Til børnefamilierne, til de ældre, til de unge. Der skal være plads til vidensarbejde, til kreative og kunstnere, til lidt produktion og til håndværkerne. Vi skal skabe bedre mobilitet i byen, så vi alle kan bo og arbejde bedst muligt.

Skab fleksibilitet i det offentlige
Vi skal øge fleksibilitet i det offentlige for at skabe en bedre og nemmere borgerrejse. Vi skal hjælpe borgere til at hjælpe sig selv, ved at insistere på strømlinede systemer med så lidt bureaukrati som muligt, for at gøre hverdagen lettere for københavnerne.

Kontakt Sally Khallash 

9 + 7 =