Ruben Kidde

  • Medlem af Kommunalbestyrelsen på Frederiksberg
  • Formand for Undervisningsudvalget
  • By- og Miljøudvalget og Børneudvalget
  • Folketingskandidat i Falkonerkredsen
  • Fhv. klima- og IT-ordfører i Folketinget

 

Om Ruben Kidde

Min politiske drivkraft er, at jeg har store ambitioner på menneskets og samfundets vegne, og at jeg nægter at stille mig tilfreds.

Vi skal blive ved med at insistere stædigt på, at vi kan rykke os som lokalsamfund, som land og som verden. Vi kan blive grønnere, skabe mere velstand og mere lighed.

Mærkesager

Bispeengbuen og Ladegårds Å – mit lokalpolitiske hjertebarn

Jeg har kæmpet for at rive Bispeengbuen ned og åbne åen, siden jeg startede i politik. I starten trak de politiske modstandere fra andre partier på smilebåndet, men i dag er der langt bredere anerkendelse for, og opbakning bag, visionen på Frederiksberg – samt i København og Folketinget.

Vores børn fortjener de allerbedste rammer

Jeg sidder i Børneudvalget på Frederiksberg, hvor Radikale Venstre har bidraget til, at der er kommet øget fokus på normeringerne i vores dagtilbud, hvor Frederiksberg historisk har haltet efter mange andre kommuner. Min ambition er, at vi får flere uddannede pædagoger til de små børn samtidig med, at vi får Danmarks bedste folkeskole.

Klima og miljø er en topprioritet

Som medlem af By- og Miljøudvalget på Frederiksberg er jeg stolt over at have taget initiativ til en ny ren luft-strategi for kommunen, som bl.a. fokuserer på muligheden for at indføre miljøzoner for personbiler og restriktioner. I fremtiden skal vi have skabt bedre forhold for elbiler, omstille flere busser til el, satse på grønne teknologier og skabe gode og sikre forhold for byens cyklister.

Kontakt Ruben Kidde

14 + 12 =