Michael Rachlin

  • Spidskandidat til Kommunalbestyrelsen i Dragør 2017 og 2021
  • Folketingskandidat i Tårnbykredsen

 

Om Michael Rachlin

Jeg er 51 år og bor på Sydstranden i Dragør med min hund og mine dejlige børn, som jeg har hver anden uge. Ud over min golden retriever, ejer jeg to pladespillere og en elcykel. Jeg er uddannet journalist og arbejder til daglig som kommunikationsansvarlig i Det Jødiske Samfund.

Podcastvært på Copenhagen Sundays. Elsker Sverige – og har en ødegård i Skåne.

Mærkesager

Klima først
Alle valg er klimavalg. Ikke mindst dette folketingsvalg. Vi skal gå forrest med en indsats, vi kan være bekendt over for de næste generationer. Radikales klimapolitik er ambitiøs og realistisk. Vi skal have 80 procent reduktion om otte år. Efter 2040 skal Danmark være klimapositivt. Danmark kan ikke redde klimaet alene, men vi kan styrke et forpligtende internationalt samarbejde. Det er hjerteblod!

En hovedstad i verdensklasse
Jeg står på mål for hovedstaden. I en årrække har det været omkostningsfrit for politikere at slå på København. Det skal stoppe. Uddannelser og statslige arbejdspladser skal ligge, hvor det giver mening. Hovedstaden skal have infrastruktur, uddannelsesinstitutioner og rammevilkår i verdensklasse – og skal først og fremmest være et af verdens bedste steder at bo. Vi skal lade bilen stå, fordi alternativerne – metroen, cyklen osv – også skal være i verdensklase.

Stå op for Ukraine og Europa
Europa er under angreb fra et autoritært Rusland, der ikke har tænkt sig at stoppe i Ukraine. Ukraines frihedskamp er vores. Danskernes opbakning til Ukraine har været stærk, men vi må indstille os på, at skulle bidrage humanitært og militært i en rum tid fremover. Min familie kom til Danmark som flygtninge fra Rusland, og for mig er det hjerteblod at kæmpe for vores værdier på den internationale scene.

Kontakt Michael Rachlin

8 + 12 =