Emilie Normann

  • Kandidat til Kommunalbestyrelsen på Frederiksberg

Om Emilie Normann

Jeg er en energisk kandidat, der vil gøre en positiv forskel sammen med de øvrige kandidater.

Jeg er vokset op i indre by i København og bor nu på Frederiksberg med mand og børn som en moderne sammenbragt familie.

Min passion er en kraftfuld, dynamisk og bæredygtig by hvor innovation og fællesskaber går hånd i hånd. Som chef i Fonden for Entreprenørskab har jeg erfaring med bæredygtighed, uddannelser og iværksætteri.

Jeg er globalist og har i 8 år arbejdet i London, Bruxelles og München, men mit hjerte tilhører hovedstaden.

Mærkesager

Nye kræfter og grønt fokus

Jeg stillede op til KV21 på Frederiksberg for at gøre en positiv forskel for min by og parti, og i fællesskab lykkedes vi at få et nyt styre. Den sejr vil jeg nu bruge til Folketingsvalget. Jeg går til valg på en ambitiøs grøn politik og en bæredygtig og social retfærdig fremtid.

Jeg er født og opvokset i indre by og har de sidste 14 år boet på Frederiksberg. Jeg er globalist – har arbejdet i EU-Kommissionen, i store tænketanke i London og været diplomat i München og tror på internationale partnerskaber. Jeg tror også på lokale ildsjæle og fællesskaber. Derfor sidder jeg i bestyrelsen for Det Bæredygtige Forsamlingshus, hvor vi fremmer natur og grønne initiativer.

Med en lang erhvervskarriere bl.a. som direktør, chefkonsulent og nu forskningschef i Fonden for Entreprenørskab vil jeg sætte turbo på mere grønt erhvervsliv og flere unge iværksættere. Vi skal prioritere uddannelse, talent, innovation og flere studiepladser i hele landet – uden udflytning.

Børn og unges fremtid

Jeg vil investere i børn og unge. Udsatte børnefamilier skal hjælpes. Slut med for få hænder i daginstitutioner og for ringe fritidstilbud. Børns trivsel er fælles ansvar. Jeg har derfor stiftet initiativet DigitalPause. Formålet er at begrænse skærme i små børns liv og udvikle ansvarlige kommunale strategier for digital trivsel.

Kontakt Emilie Normann

12 + 15 =