Jobopslag: Sekretariatsansvarlig til Hovedstadens Radikale Venstre

TIDSFRIST FOR ANSØGNINGER:
20. september 2023 kl. 12.00


Hovedstadens Radikale Venstre søger en ny sekretariatsansvarlig til at understøtte vælgerforeningens arbejde som politisk og organisatorisk bagland for Radikale Venstres folkevalgte, kommende kandidater og som medlemsorganisation for de ca. 1.500 medlemmer af partiet, som bor i Københavns Storkreds.

Der er tale om en studenterstilling på 10 timer om ugen udenfor valg og op til 25 timer op til og under valgkampe. Bemærk også, at der i stillingen arbejdes med frivillige medlemmer af Radikale Venstre, og at noget af mødeaktiviteten derfor foregår uden for normal arbejdstid.

Vi tilbyder et job, som giver indblik i den politiske proces og en betydelig del af ansvaret for landets største radikale vælgerforening. Sekretariatet består af den sekretariatsansvarlige og en økonomisk sekretær med fokus på foreningens økonomi – begge studentermedarbejdere. Opgaverne udføres i øvrigt i tæt samarbejde med foreningens forpersonskab og bestyrelsen.

De centrale arbejdsopgaver omfatter:

  • Organisatorisk drift, herunder håndtering af medlemshenvendelser på medlemsdatabasen
  • Koordinering og kalenderstyring af foreningens aktiviteter samt drift af foreningens lokaler
  • Eksekvering og projektledelse af foreningens store arrangementer så som årsmøde, opstillingsmøder og møder i storkredsforsamlingen
  • Kommunikation til medlemmer via hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier
  • Ad hoc opgaver, der letter driften på en dag-til-dag basis

Det vil ydermere være en fordel hvis du:

  • har lyst til at arbejde med frivillige
  • har forståelse for basale it-systemer
  • er udadvendt og en god kommunikator
  • er systematisk og organiseret
  • kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at give en hånd med

Stillingen er præget af en del ad hoc opgaver, og det er nødvendigt, at du selv kan se, hvilke opgaver, der skal løses og ikke er bange for at give dig i kast med dem. Omvendt er vi også nysgerrige på at lære af dine kompetencer og talenter.

Din primære arbejdsplads vil være i foreningens sekretariat, som er beliggende i Kompagnistræde 22, 1208 KBH K, hvor du vil sidde sammen med den økonomiske sekretær.

Vi håber, du kan tiltræde stillingen den 1. oktober eller snarest muligt derefter. Vi afholder samtaler løbende. Er du interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning til sekretariat@radikalehovedstaden.dk. Vedlæg venligst en kort motivation, kontaktinfo, cv og relevante uddannelsesbeviser.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at tage fat i Hovedstadens Radikale Venstres forperson Viktor Dylander, dylander@radikalehovedstaden.dk eller nuværende sekretariatsansvarlige Anna på anna@radikalehovedstaden.dk.