Indkaldelse til storkredsbestyrelsesmøde, 26. november, kl. 19-21.30: Hvordan genopbygger vi Skat?

Der indkaldes til åbent storkredsbestyrelsesmøde i Hovedstadens Radikale Venstre tirsdag den 26. november, kl. 19-21.30 i Kompagnistræde 22, 1208 København K. Mødet er åbent for alle radikale medlemmer.

Dagsorden er:

1) Godkendelse af dagsorden.

2) Valg dirigent og referent.

3) Orientering om kandidatudvalgets proces for opstilling af kandidater til kommunalvalget. Samt orientering om processen vedrørende nedsættelse af kommunalpolitisk udvalg, der står for arbejdet med kommunalpolitisk valgprogram.

4) Hvordan genopbygger vi Skat? Professor Jørgen Grønnegård Christensen holder oplæg om Skat, og der er mulighed for spørgsmål og debat.

Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen, professorer i statskundskab, har i 2018 udgivet bogen Overmod og Afmagt. Bogen er beretningen om, hvordan selvsikre embedsmænd og famlende politikere kastede en af landets største og mest komplekse forvaltninger ud i en omfattende forvandling. Overmod og Afmagt afdækker den uheldige cocktail af embedsmænds overmod og politikernes afmagt, der førte til SKATs storhed og fald. Jørgen Grønnegård Christensen vil i sit indlæg trække hovedårsagerne til handlingsforløbet frem og ligeledes fremhæve hvad vi kan lære af forløbet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

5) Eventuelt.