Thomas Elkjær træder tilbage som formand for Hovedstadens Radikale Venstre

Thomas Elkjær træder tilbage som formand for Hovedstadens Radikale Venstre, da han har fået et job i Tyskland, som han ikke har kunne sige nej til.

Vælgerforeningen ønsker Thomas stort tillykke med den fantastiske mulighed selvom vi er meget kede af at måtte vinke farvel til ham allerede nu. Thomas skal have en stor tak for sin indsats som formand og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden – og håber at se ham i vælgerforeningen igen en gang i fremtiden.

Thomas udtaler, “Det har været en stor om end lidt kort fornøjelse at være formand for Danmarks største Radikale vælgerforening. Det har været en svær beslutning at skulle sige på gensyn til de mange dygtige og engagerede kandidater og organisationsfolk, men jeg ved, at det øvrige formandskab kan lede foreningen til to gode valgresultater. Jeg glæder mig til at følge det hele fra sidelinjen.”

Tilbagetrædelsen betyder at 1. næstformand Søs Haugaard bliver ny formand, mens at Sanne Klietsch rykker fra pladsen som 2. næstformand op til 1. næstformand. Forretningsudvalget har indsuppleret  Kristian Brandrup som ny 2. næstformand.

Søs Haugaard: “Jeg takker Thomas for hans fornemme indsats for vælgeforeningen og for godt samarbejde i formandsskabet og jeg ønsker ham held og lykke med det nye job og den nye tilværelse i udlandet. Jeg byder velkommen til Kristian i det nye formandskab og glæder mig til det fortsatte samarbejde med Sanne og med ham. Og så glæder jeg mig til at arbejde for den radikale sag med alle i Hovedstadens Radikale Venstre i den kommende tid.

Indsuppleringen af Kristian Brandrup skal bekræftes af Storkredsbestyrelsen på førstkommende Storkredsbestyrelsesmøde, hvor der også er valg til indsupplering i forretningsudvalget.

For yderligere information kontakt Søs

Kristian Brandrup, Søs Haugaard & Sanne Klietsch

Kristian Brandrup, Søs Haugaard & Sanne Klietsch