Nyt fra København – Copenhagen City Hall High

Af Mette Annelie Rasmussen, d. 12/1-2018

Så er vi i gang. De fem radikale er på plads og klar til at arbejde for københavnerne og for København de næste fire år. Valgkampen og vejen til Rådhuset blev, som alle ved, lidt mere udfordrende end nogen af os kunne have drømt om. Men da stemmerne var talt op, havde vi stemmer til fem mandater og de skal nu i spil.

Den første tid på Rådhuset efter et valg, er altid en lidt besynderlig tid. Først skal grupperne konstituerer sig indbyrdes, så er der inden jul et konstituerende Borgerrepræsentations møde og efter en god lang juleferie, hvor alle puster ud, er vi nu i gang. Det er lidt som at begynde i gymnasiet, Intro til helt nye fag – læs udvalg, hvor der bliver hældt på at viden og procedurer for hvordan bystyret i København egentlig fungerer. Man kan nemlig sagtens være 100 meter mester i en specifik disciplin, men uden at kunne spillereglerne de nedskrevne og i særdeles de uskrevne kommer der ikke så meget forandring at det gør noget.  Så er der er intro- fest, læs fint arrangement i festsalen med valgte og afgående medlemmer og Københavns partnere som gæster. Endelig er der introtur.  Det har vi i den radikale gruppevalgt at kalde strategi seminar… Og så kan vi vist ikke trække den længere. Så skal vi i gang!

Denne gang har vi en Socialborgmesterpost, plads i alle 7 udvalg og en række hverv, der skal passes. Og det tegner rigtigt godt. Der er god energi og masser af lyst til at arbejde for København. Det kommer radikale medlemmer og ikke radikale medlemmer til at høre meget mere om i de næste fire år. Vores ambition er at blive super gode til at lave politik på Rådhuset til gavn for byen, og her har vi brug for medlemmerne. Så vi håber at der er medlemmer der har lyst til at løfte sammen med os og løfte os og resten af København de næste år.  Derfor her også en opfordring til at skrive til os, med sager der knager og gode ideer. Vi lover at vi svarer så hurtigt som vi kan, men dagligdagen som elev på Copenhagen City Hall High er travl, de fleste har nemlig job ved siden af.  Vi høres ved….

Skriv til os her: