Anna Mee Allerslev er Radikale Venstres spidskandidat

Anna Mee har skabt masser af resultater for Radikale Venstre de sidste syv år, er valgt som spidskandidat af medlemmerne, og hun har vælgerforeningens fulde opbakning som spidskandidat.

Radikale Venstre i København er dog kommet i den usædvanlige situation at en af de 16 kandidater på den radikale liste, Randi Hjortholm, har meldt ud at hun ikke selv i sin valgkamp vil bakke op om vælgerforeningens spidskandidat.

Formand for Hovedstadens Radikale Venstre, Bo Nissen Knudsen, udtaler:

– Det er ikke bare en usædvanlig og en uheldig situation, det er en situation vi på alle måder helst ville have undgået. En enkelt kandidat kan dog ikke lave om på at Anna Mee har vælgerforeningens opbakning som partiets spidskandidat. Det har medlemmerne besluttet enstemmigt.

Radikale Venstre i København ser nu frem til en god valgkamp med fokus på politik snarere end personspørgsmål, ført af en masse gode radikale kandidater der kæmper for radikal politik med Anna Mee Allerslev som spidskandidat.

Randi Hjortholm pointerer at det for hende er et rent personspørgsmål, og at hun stadig støtter loyalt op om partiet:

– Jeg vil stadig føre valgkamp som radikal, og skulle jeg blive valgt til Borgerrepræsentationen, vil jeg stadig stemme som radikal, og jeg vil være loyal over for hvad den radikale gruppe kan blive enig om. Også når det gælder hvilke poster medlemmerne af gruppens skal have. Det har blot været nødvendigt for mig at sige fra, siger Randi Hjortholm.

Henvendelser: Formand Bo Nissen Knudsen, bo@nissenknudsen.dk, ‪3035 0172‬

Dette indlæg er gemt under Pressemeddelelse.