Felix Døssing går af som 1. næstformand

1. Næstformand med økonomisk ansvar i Hovedstadens Radikale Venstre, Felix Døssing, nåede at bestride posten i to et halvt år før han valgte at trække sig i midten af august med formel udtrædelse 4. september. Han trækker sig, da han ikke føler, at han har kunne afsætte den tid, som var nødvendig i rollen som 1.næstformand samtidig med, at han også skulle forske og arbejde med sin Ph.D.

Felix har bidraget til den organisatoriske og politiske udvikling af foreningen, hvor han har haft ansvar for foreningens økonomi
Udover udviklingsarbejdet har Felix været med i Kommunalvalgskampagnens Koordinationsenhed i København samt diverse arbejdsgrupper.

Vælgerforeningen vil gerne takke Felix Døssing for et godt og engageret samarbejde. Vi håber selvfølgelig at se Felix i det organisatoriske arbejde igen, når tiden tillader dette.

—Viktor Dylander ny 1. næstformand—
Forretningsudvalget vil udpege en ny næstformand, mens nuværende 2. næstformand Viktor Dylander, overtager Felix’ post som 1. næstformand og suppleant for formanden.

—Den næste næstformand—
Overdragelsen finder sted ved et forretningsudvalgsmøde 4. september. Den nye 2. næstformand vil blive formelt bekræftet ved oktobers storkredsmøde, men arbejdsopgaverne begynder allerede 4. september. Den nye 2. næstformand kan se frem til afviklingen af Kommunalvalget som foreningens højest prioriterede mål, samt masser af møder med formandskabet og sekretariatet om foreningens drift, økonomi og medlemmer.