Vil du være en del af Københavns bedste kampagnehold? (Event)

Organiserer du de bedste events og kan lide at tænke kreativt? Vil du være med til at udtænke, hvordan vi kommer i dialog med Københavnerne på en ny og mere inddragende made? Og kunne du tænke dig praktisk erfaring med at føre valgkamp, organisere frivillige og koordinere events?

Beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev, søger engagerede frivillige til at bidrage til sin kampagne op mod kommunalvalget i efteråret 2017. Vi er i fuld sving med at organisere Københavns mest ambitiøse og professionelle kampagne, der skal sikre Anna Mee fire år mere som borgermester i København. Til det har vi brug for din hjælp. Vi søger specielt folk til eventteam, men hører også gerne fra dig, som gerne vil bidrage til kampagnen på anden vis. 

Vi forventer, at du:
– Har lyst til at engagere dig 2-5 timer ugentligt
– Interesserer dig for politik og har lyst til at hjælpe Radikale Venstre med at få mere indflydelse på Københavns Rådhus
– Er iderig og god til at tænke ud af boksen

Du kan forvente: 
– At få indsigt i politisk kampagneførelse og konkret erfaring med eventkoordination
– At være med til at sætte rammerne for, hvordan Hovedstadens Radikale Venstre laver store og små events
– At få mulighed for at arbejde tæt sammen med en borgemester, der har stor ambitioner for fremtidens København og være en del af et sejt kampagnenetværk med søde folk, lavt til loftet og god stemning.

Hvis du er interesseret i at få et unikt indblik i det politiske liv på rådhuset og få værdifuld kampagneerfaring, så kontakt kampagneleder: Clara Halvorsen på mail: clarahalv@gmail.com