Vil du være en del af Københavns bedste kampagnehold? (SoMe)

Vil du med på Københavns skarpeste kampagnehold?
Er du vant til at navigere uproblematisk på de sociale medier, hvad enten det gælder Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn? Og kunne du tænke dig at få erfaring med at arbejde strategisk og målrettet med politisk kommunikation? Beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev, søger engagerede frivillige til at bidrage til sin kampagne op mod kommunalvalget i efteråret 2017.

Vi er i fuld sving med at organisere Københavns mest ambitiøse og professionelle kampagne, der skal sikre Anna Mee fire år mere som borgermester i København. Til det har vi brug for din hjælp. Vi søger specielt folk til vores SoMe-/datateam, men hører også gerne fra dig, som gerne vil bidrage til kampagnen på anden vis.

Vi forventer, at du:
– Har lyst til at engagere dig 2-5 timer ugentligt
– Læser en relevant kommunikativ, kreativ eller samfundsfaglig uddannelse
– Interesserer dig for politik og har lyst til at hjælpe Radikale Venstre med at få mere indflydelse på Københavns Rådhus

Du kan forvente:
– At få indsigt i politisk kampagneførelse og konkret erfaring med politisk kommunikation
– At arbejde konkret med data i en strategisk indsats på sociale medier
– At få mulighed for at arbejde tæt sammen med en borgemester, der har stor ambitioner for fremtidens København
– At få mulighed for at arbejde tæt sammen med en borgemester, der har stor ambitioner for fremtidens København og være en del af et sejt kampagnenetværk med søde folk, lavt til loftet og god stemning.

Hvis du er interesseret i at få et unikt indblik i det politiske liv på rådhuset og få værdifuld kampagneerfaring, så kontakt kampagneleder: Clara Halvorsen på mail: clarahalv@gmail.com