Kreativ konceptudviklere til digital kampagne

Kreativ konceptudviklere til digital kampagne
Tænker du naturligt ud af boksen, og vil du være med til at skabe en anderledes og nytænkende kampagne for Anna Mee Allerslev på de sociale medier?

Vi mangler kreative sjæle til at tænke nye idéer og koncepter op til og under Annas kommunalvalgskampagne i efteråret 2017. Du får kreativ frihed til at afprøve dine færdigheder på et hold, hvor der ikke er langt fra idé til virkelighed.

Vi søger drenge og piger, med både mere og mindre erfaring, og har du mod på at få mere ansvar, er der også plads til dig. Hvis du samtidig har erfaring med Indesign, Photoshop, WordPress er det meget kærkomment, men det er på ingen måde et krav.

Vi arbejder hen over alle platforme, og du får lov til at lege med opslag på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat og Tumblr.

Vi forventer:
– Har lyst til engagere dig 2-5 timer om ugen
– Mod på at lære noget nyt og få konkret erfaring du kan skrive på CV’et
– Har næse for det digitale og mod på eksperimentere over alle platforme

Du kan forvente:
– At lave et konkret impact radikal politik i København
– At stort netværk og erfaring med digital kampagne
– At få mulighed for at arbejde tæt sammen med en borgemester, der har stor ambitioner for fremtidens København og være en del af et sejt kampagnenetværk med søde folk, lavt til loftet og god stemning.

Hvis du er interesseret i at få et unikt indblik i det politiske liv på rådhuset og få værdifuld kampagneerfaring, så kontakt kampagneleder: Clara Halvorsen på mail: clarahalv@gmail.com