Ny politisk sekretær i foreningen

Hovedstadens Radikale Venstre har ansat Andreas Stæhr Holm som ny politisk sekretær i vælgerforeningen.

Samtidig siger foreningen farvel, tak og god vind til Simon Astrup som har været sekretariatsleder siden december 2014, men som nu har fået job som redaktør på Wulffmorgenthaler.

Andreas er 23 år gammel, studerer historie og har tidligere arbejdet på Mosede Fort Museum som kustode og rundviser. Han har masser af frivilligerfaring fra sin tid i American Field Service, en frivilligt drevet udvekslingsorganisation, hvor han har haft ansvaret for Det Nationale Sendeudvalg som forbereder de unge der skal på udveksling, og tager hånd om dem når de kommer hjem igen.

Derudover har han undervist en masse frivillige i netop frivillighed, og hvordan man håndterer sådanne størrelser – kompetencer vi er overbeviste om at vi også får brug for hos os.

Andreas har været skabsradikal jubeleuropæer siden 2013 og vil nu berige vores organisation med sin gejst, sin viden og sit talent for dyrkelse af frivillighed.

Andreas er FCK-fan og har, trods sin unge alder, to hunde sammen med sin, ligeledes unge, hustru. Derudover har han en lidt for stor kærlighed til Coca Cola.

 

Dette indlæg er gemt under Foreningsnyt.