JOBOPSLAG: Hovedstadens Radikale Venstre søger kommunikationsassistent

Er du vild med at promovere begivenheder og kommunikere politik? Skriver du spiddende statusopdateringer der kan gøre Zenia Stampe misundelig? Holder du dig konstant opdateret på aktuel politik? Og har du i øvrigt sympati for den radikale sag?

Så kunne du meget vel være Hovedstadens Radikale Venstres nye kommunikationsassistent. Der er tale om en studenterstilling med elementer af frivilligt arbejde: Vi aflønner svarende til 5 ugentlige arbejdstimer, men forventer at du lægger et tilsvarende antal interessetimer som ulønnet arbejde oveni. Vi forudsætter også at arbejdet spredes ud over ugen, således at du løbende er i stand til at hjælpe med opgaver.

Vi leder vi efter en person der selv byder ind med ideer til opslag på sociale medier og lignende. Det kvalificerer dig til stillingen hvis du:

  • Har flair og passion for politik og politisk kommunikation
  • Er fleksibel ift. at modtage opgaver
  • Er i stand til at lave simpel grafik og fotoredigering (f.eks. ved hjælp af Illustrator, Photoshop eller InDesign).
  • Kan betjene vores hjemmeside via WordPress eller er i stand til at lære det.

Hvis du er overbevist om at du er den rette til denne stilling, så send en ansøgning til sekretariat@radikalehovedstaden.dk senest 1. marts 2017. Vedlæg venligst kontaktinfo, cv og øvrige relevante papirer.

Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at tage kontakt til formandskabet:

Formand Bo Nissen Knudsen, bo@nissenknudsen.dk, tlf. 3035 0172

Næstformand Viktor Dylander, viktor@radikalehovedstaden.dk, tlf. 4157 4828

Næstformand Felix Døssing, felixdoessing@gmail.com, tlf. 2484 5470