Jesper Abildgaard opstillet i Brønshøjkredsen

Onsdag den 25. januar opstillede storkredsbestyrelsen Jesper Abildgaard som radikal kandidat i Brønshøjkredsen.

Indstillingerne fra bydelsforeningen Brønshøj/Husum/Vanløse og fra vælgerforeningens kandidatudvalg blev dermed fulgt.

Jesper Abildgaard er 48 år gammel og har siden 2001 været selvstændig erhvervsdrivende med et lille produktionsselskab der har lavet reklamer og mindre filmproduktioner for en lang række af landet største firmaer og organisationer.

Han har været medlem af Radikale Venstre siden 2007, og dengang som nu var det især den populistiske misinformation der fik ham til at føle at han måtte gøre mere end bare afgive sin stemme.

Jesper Abildgaard takkede for tilliden og udtaler i forbindelse med sin opstilling:

– På forskellige måder er det mit ønske at reaktivere trangen til at engagere sig i politik lokalt eller nationalt. At vi som borgere tager ansvar for os selv, for vores nærmiljø, vores lokalsamfund og i sidste ende vores land. At vi i det Radikale Venstre gør en dyd ud af at favne alle fra ”Husmand til Akademiker”.

– Udlændingedebatten har fyldt så meget i den politiske debat at det efter min overbevisning har blokeret for en reel debat om alle de andre problemer vi som samfund står overfor. Derfor er det min ønske og mit håb at Radikale Venstre vil gentænke dette område på en helt ny og offensiv måde som med humanistiske og demokratiske grundværdier imødekommer store dele af befolkningen.

Dette indlæg er gemt under Foreningsnyt.