Ikram Sarwar genopstiller ikke til Borgerrepræsentationen

Efter 12 år i Københavns Borgerrepræsentation har Ikram Sarwar besluttet sig for ikke at genopstille til kommunalvalget i 2017. Ikram Sarwar fortsætter dog valgperioden ud som medlem af Borgerrepræsentationen og Sundhedsordfører.

”Jeg har været utroligt glad for at få lov at få 12 gode år som politiker i Borgerrepræsentationen. Det er en stor ære at få mulighed for at være med til at sætte sit præg på byen og være med til at bekæmpe den negative sociale arv og dermed mindske uligheden. Men det er også et stort arbejde, og nu har jeg besluttet mig for at prioritere mere tid til mit arbejde som læge og min familie”, udtaler Ikram Sarwar.

Ikram Sarwar understreger, at han fortsætter i Borgerrepræsentationen resten af denne valgperiode, som udløber med udgangen af 2017.

”Jeg fortsætter som medlem af Borgerrepræsentationen og Sundhedsordfører i resten af valgperioden, og jeg vil fortsat have et stort fokus på, at vi får gjort noget ved uligheden i sundhed, samt mindske ensomheden blandt ældre i Københavns kommune, for det er der desværre stadig et stort behov for i København”, udtaler Ikram Sarwar.

Ikram Sarwar har siddet i Borgerrepræsentationen i 12 år (2017), heraf 8 år i Økonomiudvalget, 10 år i Sundheds- og Omsorgsudvalget og en periode på 2 år i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslev udtaler:

“Ikram Sarwar er en meget dygtig og erfaren politiker, som jeg er virkelig glad for både politisk og kollegialt i den radikale gruppe i København. Jeg håbede selvfølgelig, at Ikram ville genopstille, men jeg forstår til fulde Ikrams beslutning om at fokusere på sin civile karriere, hvor han jo som læge også gør en stor forskel. Jeg ønsker Ikram alt held og lykke og glæder mig over, at han stadig er en vigtig del af det radikale hold som stærk sundhedsordfører frem mod valget i november 2017.”

Yderligere oplysninger og kommentarer:
Ikram Sarwar – Telefon: 60 10 10 07

Dette indlæg er gemt under Pressemeddelelse.