To kredse indstiller snart folketingskandidat – skal det være dig?

Brønshøj/Husum/Vanløse-kredsen står åben, og derfor holder bydelsforeningen ekstraordinær generalforsamling onsdag den 30. marts klokken 19.30 på Pilegården i Brønshøj.

Der har også åbnet sig en kreds i sundbyvester, da Lars Berg Schousboe har fået job i udlandet. Indtil videre har Casper Karup Hedegaard meldt, at han stiller op til pladsen. KBH S holder ekstraordinær generalforsamling 7. april klokken 19 – Store Møllevej 5, 2300 København S. Du kan finde facebook-event her

Er du interesseret i Brønshøj/Husum/Vanløse-kredsen, så læs her:

“Kunne du tænke dig at være Brønshøjkredsens nye folketingskandidat? Vi mangler en dygtig og engageret folketingskandidat i Vanløse, Brønshøj og Husum bydelsforening.   Vi er en god  og aktiv bydelsforening, som ønsker vil støtte op om en aktiv folketingskandidat, gerne med store ambitioner.

Proces for indstilling af en nye kandidat:

Indsend en motiveret ansøgning til formanden for Brønshøjkredsen senest den 25 marts. Vedlæg gerne et billede. På en ekstraordinær generalforsamling den 30 marts vil der være høring af  kandidaterne, og kredsen vil herefter indstille den kandidat, som findes bedst egnet. Sørg for, at ansøgningen fylder max to A4-sider og indeholder svar på følgende spørgsmål:

Hvad er dine politiske mærkesager?
Hvordan vil du organisere dit kampagnearbejde, og hvilke ressourcer vil du trække på?
Hvordan vil du inddrage bydelen i din valgkamp?

Hilsen

Dorthe Kjerulf
Formand for Radikale Venstre Brønshøj-Husum-Vanløse (Brønshøjkredsen)
Mail: dkjerulf@gmail.com
Telefon: 22 40 85 31”