Deadline 15/1: Ballerup-Glostrup søger folketingskandidat

Den hidtidige folketingskandidat i Ballerup-Glostrup-kredsen ønsker ikke at genopstille, og de søger nu en ny med mod på at kæmpe for et mere synligt Radikale Venstre i de to kommuner. Det er to mindre kommuneforeninger med et godt samarbejde, og lover at bakke kandidaten op med alle de ressourcer, som de har. De forventer, at interesserede kandidater til gengæld vil sætte sig i spidsen for næste valgkampagne og kæmpe for at få flere i forstæderne til at stemme radikalt.

Interesserede kandidater kan henvende sig til formændene Jørgen Boelskov (Glostrup) og Signe Mommsen (Ballerup) senest d. 15. januar 2016. Datoer for samtaler vil blive fastlagt derefter.

j@boelskov.dk Mobil: 2175 6543

smommsen@hotmail.com Mobil: 5058 5337

Dette indlæg er gemt under Foreningsnyt.