Intromøde for nye medlemmer: Kan du gøre Radikale til et bedre parti?

Onsdag den 11. november holder vi intro-møde i foreningens lokaler i Kompagnistræde 22. Vi starter kl. 19 og kan tilbyde en lille bid brød mv. hvor vi præsenterer os for hinanden. Efter aftale fortæller to nye medlemmer om deres forventninger og første måneder i partiet.

Desuden har vi fået den radikale gruppeformand på Københavns Rådhus til at fortælle om, hvordan laver vi resultater, der trækker i den rigtige retning. Og kommuneformanden fra Frederiksberg fortæller om, hvordan man får indflydelse i partiet. Derudover forklarer foreningens næstformand om vælgerforeningen som politisk organisation, og en tidligere landsformand tager stilling til, om partiet har en særlig radikal ideologi. Måske får vi også en tidligere minister med!

Så kom og find ud af hvad man kan være med til, hvor kan man gøre en indsats og gøre os som parti bedre? Og hvor man kan være med til at påvirke den politik man interesserer sig for!

Du behøver ikke tilmelde dig, men tag chancen, som du gjorde, da du meldte dig ind. Kom og giv dit bud på et bedre parti.
(Tilmelding er i øvrigt let – send en mail til jon@odysse.dk eller tilmeld til arrangementet her https://www.facebook.com/events/1666575896960020/.

Tid: 11. november 2015, kl. 1900-2130
Sted: Radikale Hovedstaden,
Kompagnistræde 22,
blablabla København V

Dette indlæg er gemt under Arrangementer.