Meld dig til festudvalget

Foreningens festudvalg er desværre gået lidt i sig selv over de senere år, men det skal vi have gjort noget ved. Derfor så er der brug for nogle søde og dejlige mennesker til at stå for nogle arrangementer i løbet af året.

Festudvalget er helt ad hoc, så det er åbent for at alle kan deltage, og man kan forlade udvalget igen, når man har lyst.

Der nogle få opgaver i løbet af året: En julefrokost og en påskefrokost som de vigtigste. Men derudover plejer vi at holde en lille nytårskur i januar – en receptionsagtig ting, som ofte udvikler sig til mere seriøs druk. Og derudover er alle fredagsbarer, grillfester og andre påfund velkomne.

Ida Auken har allerede sagt, at hun vil stå for et par fredagsbarer i efteråret sammen med hendes kampagne fra valget. Men vi kan sagtens bruge mange flere undskyldninger for at mødes og hygge, snakke, drikke, twerke eller hvad der nu ellers lige sker i løbet af sådan en aften.

Da festudvalget lige nu ikke har en kontaktperson, så skriv til sekretariat@radikalehovedstaden.dk – så hjælper vi med at få organiseret gruppen.