Intromøde

Onsdag den 27. maj holder vi igen intromøde i foreningen. Det bliver traditionen tro med mad kreeret af huskokken Raymond og vores storkredsformand Bo Nissen Knudsen. Udover lækker mad vil der være indlæg fra flere af foreningens centrale figurer, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi vil også rigtigt gerne høre om, hvorfor de nye medlemmer har valgt at blive en del af vores fællesskab. Mere rutinerede medlemmer er også velkomne til at deltage på mødet og tage godt imod de senest indmeldte.

Du kan melde dig til arrangementet på facebookeventet her – så har vi en idé om, hvor meget mad, der skal laves:

https://www.facebook.com/events/380381865490159/

Programmet er:

18:30-19:00 fællesspisning og uformel snak

19:00-20:00 introduktion til vælgerforeningens arbejde v. storkredsformand Bo Nissen Knudsen, lokalformand for Vesterbro/Valby Jacob Sabir , folketingskandidat Karen Melchior og gruppeformand for Radikale i Københavns Borgerrepræsentation Tommy Petersen samt folketingsmedlem Lone Loklindt.

20:00-20:30 Spørgsmål og svar

20:30-21:00 Snak om forventninger og særlige politiske interesser. Og hvad man føler, at man er god til og lyst til at bidrage med i foreningen.