Få ansvar og indflydelse – 2 pladser i FU

Ved storkredsbestyrelsesmødet onsdag den 26. november skal vi vælge to medlemmer til Forretningsudvalget (FU), da to er udtrådt.

Måske er det dig, der her kan se en vigtig opgave, hvor dit ansvar for Radikale Venstre i Hovedstaden kan udfolde sig?

Storkredsbestyrelsen med 70 medlemmer er den politiske forsamling i Hovedastadens Radikale Vælgerforening. Denne udpeger det fungerende Foretningsudvalg, der har ansvaret for den daglige drift, økonomien, styringen af K22 og en masse andre ting. Midt i alt det politiske er den daglige drift nemlig også vigtig. Der er tale om to af de 12 pladser i udvalget.
FU har ansvaret for alle storkredsforeningens løbende forretninger, inden for de af storkredsbestyrelsen fastlagte rammer, og træffer beslutning om storkredsforeningens budget. Dette omfatter drift af foreningen, og er altså hovedstadens radikales direktion.

Hvis du vil vide mere om arbejdet i Forretningsudvalget, er du velkommen til at kontakte Søren Bald. Søren er en garvet rotte i parti og foreningsarbejde og giver god og ærlig vejledning til de der overvejer at tage en tørn for den radikale sag. Du kan fange ham på tlf. 2140 1789 eller bald1940@gmail.com og spørge ham, hvad arbejdet som FU-medlem indebærer. For selvfølgelig er der tale om politisk arbejde. Ikke for enkeltpersoner, men for den radikale sag i hovedstaden.

Med håb om på gensyn,

Foretningsudvalget