Kunne du tænke dig at være Brønshøjkredsens nye folketingskandidat?

Kunne du tænke dig at være Brønshøjkredsens nye folketingskandidat?

Brønshøjkredsens nuværende kandidat, Martin Lidegaard, er blevet opfordret til at stille op for Radikale Venstre i Rudersdal, hvorfor kredsen forventes at blive ledig fra den 9. oktober. Hvis du går med en folketingskandidat i maven, skulle du overveje at stille op.

Proces for valg af den nye kandidat:

Indsend en motiveret ansøgning til formanden for Brønshøjkredsen senest den 12. oktober. Vedlæg gerne et billede. På en ekstraordinær generalforsamling den 21. oktober vil der være høring af de kandidater, som har indsendt en skriftlig ansøgning, og kredsen vil herefter indstille den kandidat, som findes bedst egnet.

Sørg for, at ansøgningen fylder max to A4-sider og indeholder svar på følgende spørgsmål:

Hvad er dine politiske mærkesager?

Hvordan vil du organisere dit kampagnearbejde, og hvilke ressourcer vil du trække på?

Hvordan vil du inddrage bydelen i din valgkamp?

Valget af den nye folketingskandidat vil finde sted på Storkredsens ekstraordinære årsmøde den 30. oktober, hvor du får mulighed for at præsentere dig selv og din politik. Storkredsens medlemmer vil inden mødet få tilsendt din motiverede ansøgning. Bemærk, at det er muligt at stille op på selve mødet.

Mvh.

Kasper Thorlak

Formand for Radikale Venstre Brønshøj-Husum-Vanløse (Brønshøjkredsen)

Mail: kasper.thorlak@gmail.com

Telefon: 31 43 08 40