Gør som Udenrigsministeren – stem allerede nu til EP-valget

Af Tommy Petersen, BR medlem

Der er blot lidt over 2 måneder til Europa-parlamentsvalget den 25. maj 2014, og valgkampen er godt i gang. Velfærdsturisme, børnecheck, patentdomstol, overvågning på internettet – der er massere af spændende EU-emner i medierne, hvor du kan lære mere om kandidaternes holdninger. Skulle du allerede nu have besluttet dig for, hvem du vil stemme på, så kan du faktisk allerede stemme nu.

Den mulighed benyttede jeg, folketingskandidat, Mia Nyegaard og Udenrigsminister, Martin Lidegaard os af d. 28. februar, da Europæisk Ungdom arrangerede fælles brevstemning og Europakage til dem, der kom og brevstemte hos Borgerservice i Nyropsgade i København.

Der er meget på spil for de Radikale denne gang. Sidst var vi meget tæt på at få et mandat ved EP-valget, men har altså måtte være foruden en Radikal i Europaparlamentet i den forgangne periode. Derfor er det vigtigt, at vi kommer ned og stemmer denne gang, så vi kan få sendt én af vores gode Radikale kandidater til EU. Så hermed en opfordring til at få stemt i god tid – og gerne med et par venner under armen.