Vi har sparket valgkampen i gang

Lørdag den 2. november mødtes Radikale Venstre og Liberal Alliance til en venskabelig men intens fodboldkamp på Nørrebro. BR-kandidat Mette Annelie Rasmussen var spillende træner for RVs hold, mens Sabeena Sareen coachede LA’erne. Dommer var vores alle sammens Manu Sareen – radikal minister og ja, bror til Sabeena.

Tacklinger og politik
Efter 30 regnvåde minutters indædt og meget underholdende kamp blev slutstillingen 4-4. Rullede udskiftning betød, at spillere fra begge hold også fik mulighed for at dele æbler, kage og flyers ud til de forbipasserende, der trodsede novembervejret. Politiske diskussioner blev der også lidt tid til, selvom driblinger og tacklinger gjorde deres til at stjæle tilskuernes opmærksomhed. For begge sider blev kampen dog først og fremmest et billede på, at forskellige politiske ståsteder ikke forhindrer samarbejdet, når man kan blive enige om – ja – fælles mål.

Er politik tykkere end blod?
Inden kampen blev der fra begge sider udtrykt bekymring for, at domfældelserne kunne tænkes at være mindre end 100% objektive. Bekymringen blev bragt til skamme, da ingen fandt anledning til at udfordre dommerens kendelser.

En særlig tak
… skylder vi Radikal Ungdoms Malthe Bugge Isaksen og Jonas Søgaard Juul, som har arbejdet hårdt med at finde spillere til holdet.