Ikram Sawar

Ikram Sarwar melder sig ind i Radikale Venstre

Ikram Sarwar, mangeårigt medlem af Borgerrepræsentationen i København, har fredag aften meldt sig ud af Socialdemokraterne og ind i Radikale Venstre.
På vegne af formandskabet for Hovedstadens Radikale Vælgerforening vil jeg gerne byde Ikram velkommen i partiet.
Jeg er sikker på, at det fremover bliver et spændende og konstruktivt samarbejde.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål – tlf. 3083 3697

De bedste hilsner
Thea Stauning
Formand for Hovedstadens Radikale Vælgerforening


PRESSEMEDDELELSE

Socialdemokraternes politiske ordfører i København skifter til Radikale Venstre

Ikram Sarwar, mangeårigt medlem af Borgerrepræsentationen i København, har fredag aften meldt sig ud af Socialdemokratiet og ind i Radikale Venstre. Ikram Sarwar skifter, fordi han ikke kan stå inde for de demokratiske processer i Socialdemokratiet.

Jeg er et engageret menneske, der tror på demokratiet. Desværre oplever jeg, at den demokratiske proces i Socialdemokratiet ikke stemmer overens med min opfattelse af åbenhed og demokrati. Jeg har forsøgt at blive, men efter grundige overvejelser har jeg besluttet, at jeg ikke kan se mig selv hos Socialdemokratiet længere. Derfor har jeg taget konsekvensen og meldt mig ind i Radikale Venstre,” siger Ikram Sarwar.

Ikram Sarwar fik 1.915 stemmer ved tirsdagens kommunalvalg, og var således en af valgets helt store stemmesluger. Blandt de socialdemokratiske kandidater fik Ikram Sarwar 3. flest stemmer.

Jeg er glad for mine 12 år i Socialdemokratiet, heraf otte som folkevalgt, og jeg er ked af, at jeg er nødt til at bryde med partiet. Men jeg kan ikke være en del af en kultur, som jeg oplever ikke er indragende og demokratisk. Det er vigtigt for mig, at der er overensstemmelse mellem mine værdier og det parti, jeg repræsenterer. Det oplever jeg desværre ikke er tilstede i Socialdemokratiet,” siger Ikram Sarwar.

Ikram Sarwar forklarer, at han nu indtræder som menigt medlem i den radikale gruppe på Rådhuset:

Jeg er ved godt mod og er klar til en ny politisk sæson i København. Jeg er stadig optaget af at finde løsninger for København og københavnerne, og derfor er jeg glad for, at jeg er velkommen hos Radikale Venstre. Jeg er stadig meget optaget af, hvordan vi bryder den negative sociale arv og skaber et godt samfund for vores børn og deres generation i fremtiden. Den opgave kan jeg varetage hos Radikale Venstre, og jeg har altid haft respekt for deres faglighed og saglighed.

Fakta om Ikram Sarwar:
– 11 år som medlem af socialdemokratiet, heraf 8 år som medlem af Københavns Borgerrepræsentation, og politisk ordfører siden 2011.
– Uddannet læge i 2005. Arbejder som speciallæge.
– 37 år gammel. Gift og har 3 børn.

For yderligere kontakt:
Ikram Sarwar via Kristian Stokholm, 61 71 47 42