Så skal der hænges plakater op!

I fællesskab er der blevet produceret 6000 plakater, som alle skal hænges op til valget d. 19 november! Det er en fantastisk indsats, der er blevet lagt fra rigtig mange mennesker!

Størstedelen af ophængningsarbejdet vil være fredag d. 25 oktober (med efterfølgende fest) og lørdag d. 26 oktober, men også, mulighed for at hjælpe søndag d. 27. oktober. Da vi er et parti som i høj grad er afhængig af vores frivilliges kræfter, har vi brug for alle hænder, og vi håber I vil hjælpe til. Det er vigtigt at vi får alle vores plakater op, så vi rigtig kan male byen Magenta!

Så skriv til Morten Yde på m.yde@me.dk hvis du kan hjælpe med at hænge plakater op. Vi bliver glade for al hjælp, og vi kan love at det bliver en sjov nat, hvor man virkelig får valgkampen at se på tætteste hold!

Som Henrik Nord skrev på facebook: “Er du til strips og nattesjov – så hjælp med at hæng plakater op”

Vi har brug for en masse hænder, men også stiger, biler og ladscykler, så skriv endelig også hvis du kan hjælpe med disse.