Kommunalpolitisk Valgprogram København 2013

Den 19. november har du chancen for at gøre København til en endnu bedre by med større fokus på miljø, skole, trafik, mangfoldighed, borgerservice, børn, grønne løsninger og meget mere. En by med større muligheder for alle borgere.

Den dag kan du sætte to små streger i et lille kryds, der vejer tungt. Det er nemlig det kryds, der kan give flere radikale på Københavns Rådhus og dermed garanti for en politik, der sætter åbenhed, visioner, økonomisk ansvarlighed og dialog med borgerne i højsædet.

Vi radikale forener politisk handlekraft med viljen til at lave holdbare kompromiser. Og samarbejde er til borgernes fordel, fordi det betyder, at der bliver lyttet. Samarbejde er en pligt, og for os radikale er det indholdet, der tæller. Ikke indpakningen. De andre partier repræsenterer andre vælgere, som også har ret til at blive hørt, så derfor er politiske kompromiser et radikalt varemærke.

På rådhuset er det københavnernes hverdag, der står øverst på den radikale dagsorden. Vi radikale har udformet et omfattende program, der rækker fra den yderste kantsten ved kommunegrænsen til de største beslutninger på rådhuset. Læs selv og spørg os, hvis du vil vide mere om den radikale politik om:

  • Børn, unge & uddannelse
  • Mangfoldighed
  • Grønne løsninger
  • Trafik & byudvikling
  • Beskæftigelse & vækst

Læs valgprogrammet

Vi ved, hvad vi vil, men vi ved også, at dialog med borgerne kan gøre os klogere. Sammen kan vi lave de holdbare løsninger, der gør København til en bedre by.

Med venlig hilsen
Thea Stauning
Formand for Hovedstadens Radikale Venstre