Nyt Formandskab

På tirsdagens ekstraordinære årsmøde har Hovedstadens medlemmer valgt Thea Stauning som ny formand og Morten Kollerup som ny næstformand. Vi giver ordet til den nye ledelse:

Det er med stor glæde, at vi som nyt formandskab får lov til at stå i spidsen for jer alle sammen! Vi glæder os begge utroligt meget til det store arbejde! Vi er midt i et valgår, hvor målet er et fantastisk valg for Radikale Venstre både i København, på Frederiksberg og i Tårnby og Dragør. Ambitionsniveauet er højt, kampagnerne er spændende og iderige og alle vores kandidater står klar til at gøre en fælles indsats for et kæmpe for så meget radikal kommunal indflydelse som muligt.

Men formandsarbejdet er andet end valgkamp. Arbejdet består samtidig i at sikre at vores vælgerforening danner rammen om alt det andet vi som forening også skal prioritere højt. At vi er en forening med sammenhæng, en forening med kontakt til virkeligheden omkring os, at vi er en forening, der mener noget og at vi er en gruppe mennesker med et åbent og meningsgivende fælleskab.

Samarbejde fremmer bedst resultater, ikke kun internt i foreningen, men også med dem vi samarbejder med omkring os: Kommunal- og landspolitikkere, medlemmer, kommuneforeninger, regionalforeninger og landsforbundet. Tæt dialog og samarbejde hele vejen rundt er nøglen til at optimere og fremtidssikre partiet lokalt og nationalt. I gamle dage kaldte de radikale det for “det samarbejdende folkestyre”.

Vi ser frem til samarbejdet med jer alle.
Venlig hilsen,

Formand Thea Stauning & Næstformand Morten Kollerup