Holdet er sat

På konstituerende hovedbestyrelsesmøde d. 25. maj blev et nyt stærkt hold sat. Et hold der er klar til kamp. Klar til kampen for en forening med styrket sammenhæng, klar til kampen for mere politikudvikling– og så selvfølgelig klar til kommunalvalgkampen! Der er tale om det nye forretningsudvalg, som efter en skarp konkurrence om pladserne på banen har en opstilling som følger:

På trænerbænken har vi undertegnede, Vivian Heinola og Amalie Sofie Jensen. De blev introduceret i forrige nyhedsbrev, så om dem skal blot nævnes, at det er her det kølige overblik og de strategiske overvejelser ligger. Det kan ske, at de i kampens hede mister besindelsen og på ukonstruktiv vis giver sig til, i en lind strøm af banden og sværgen, stædigt at stampe i jorden eller måske ligefrem farer ind på banen. Her kommer linjedommeren ind i billedet. Myong Grøn – holdets kasserer – har et skarpt blik for forseelser og huller i regnskabet. Hun sørger med omhu for, at alt er efter reglementet og budgettet inden for rammerne.

På banen har vi et stærkt angrebsfelt med Thomas Ebdrup på højrefløjen. Thomas har et benarbejde, der sætter selv den bedste forsvarspiller af. Han dribler hele vejen fra flyvske politiske ideer til konkrete forslag og lige i mål med såvel kronikker, læserbreve, interne politikprogrammer så vel som afsnit i regeringsgrundlaget. På den anden fløj har vi Oline Hiul. Oline er en bidsk angrebsspiller med masser af valgkampserfaring og blod på tanden efter endnu flere radikale mandater og endnu mere radikal indflydelse ved KV13. Hun er desuden en holdspiller med øje for hele fodboldklubben (vælgerforeningen) og den udfordring det er, at få det hele til at spille sammen.

På midtbanen har vi Thea Stauning, der som spilfordeler har et køligt overblik og øje for detaljen. Thea er bindeleddet mellem forsvar og angreb, og hun ved hvordan man med simple teknikker som imødekommenhed, velforberedte møder og god mad sørger for at kampen vindes. I forsvaret har vi Krister Astor. Krister har 2 års erfaring på holdet og selv ikke den mest snu angrebsspiller kan løbe om hjørner med ham. Han har sine rødder på juniorholdet (Radikal Ungdom), hvor han har lært benhårdt at stå ved og forsvare sine meninger samt vigtigheden af at opmuntre og træne nye talenter.

På mål har vi Søren Bald. Søren står på mål for de gamle radikale dyder såvel som vedtægternes overholdelse. Søren har en elefants hukommelse og kan hjælpe trænerne på rette spor, når de fremlægger en taktik, der tidligere både er afprøvet og har fejlet flere gange.

K20’s bud på Don Ø er sekretariatsleder Signe Mie Jensen. Hun leder styringen af fodboldklubben med alt hvad dertil hører af nyhedsmails, valgkamps-merchandise, indmeldelse af nye spiller m.m. Med på sidelinjen, stående sammen med træner parret, finder vi holdets medfølgende journalister, Peter Johannes Larsen og Diana Bang-Udesen, der blandt andet leverer en væsentlig platform (Radikal Dialog) for holdets kommunikation til resten af klubben. Fast i truppens følge er desuden træneren for juniorholdet, Ida Brask, der gerne giver sit besyv med, når holdet bliver lidt for fodslæbende og nostalgisk drømmer om gamle dages løsninger.

Endelig har vi på udskifterbænken Kasper Thorlak, Johan Gjødvad og Mikkel Kjær. Selvom der ikke blev plads til dem på FU’s bane, håber vi at se dem på andre vigtige baner i foreningen.

Som trænerpar er vi sindssygt stolte af vores nye hold. Vi havde ikke turde drømme om så kompetent en trup af spillere, og vi glæder os til sammen at gå i træningslejr og vise resultater på banen. Vigtigst af alt håber vi, at alle i foreningen vil tage del i de vigtige kampe forude. Og ikke vil være blege for at give hverken trænere eller spillere det gule kort, når de mener, at noget kan gøres bedre. Kampe vinder og taber man som hold. Også kampen for en bedre forening, mere politikudvikling og flere radikale mandater. Vi og det nye FU er klar til at tage kampen sammen med jer!

Masser af gejst og glade hilsner

Vivian Heinola og Amalie Sofie Jensen

 

Kom og mød det nye og det gamle hold til

FU-reception fredag d. 11. maj fra kl. 17 i Kronprinsessegade 20 (K20)